DPTELECOM Logo Transparant 1df641f2 494d 4f8e a544 4ab99a2fa452

Over ons

Smartphone of tablet stuk? DPtelecom in Roelofarendsveen is de specialist die u een juiste oplossing hiervoor kan bieden. Vanwege onze jarenlange ervaring en expertises geven wij uw Smartphone en tablet weer een nieuw leven.

De termen service, kwaliteit, transparantie staan bij ons hoog in het vaandel. Onze ervaren en gecertificeerde reparateurs repareren uw smartphone of tablet uitsluitend met de hoogst kwalitatieve onderdelen te kiezen uit originele of replica onderdelen. Zij zijn volledig op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen en staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. Transparantie betekent voor ons duidelijkheid verschaffen richting de klant over onze werkwijze, het probleem en de kosten die de reparatie met zich mee zal brengen. Zo weet u vooraf altijd waar u aan toe bent.

Omdat wij een ruime voorraad aan onderdelen hebben kunnen wij in de meeste gevallen de reparatie direct verrichten. Wij bieden daarom de klaar-terwijl-u-wacht service voor de meeste smartphones en tablets.

Dus, terwijl u geniet van een kop koffie of thee gaan wij meteen voor u aan de slag. Tevens heeft u de mogelijkheid om uw toestel achter te laten en deze op een later geschikter moment op te halen. Zodra uw toestel klaar is nemen wij contact op gewenste wijze met u op. Dit kan telefonisch of per mail.

Is uw smartphone of tablet stuk of bent u op zoek naar accessoires? Schroom dan niet om langs te komen aan de de Noordplein 7 te Roelofarendsveen. Voor meer informatie zie ook onze contactpagina.

Onze winkel

Openingstijden
  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag: 09.30 - 17.30
  • Woensdag: 09.30 - 17.30
  • Donderdag: 09.30 - 17.30
  • Vrijdag: 09.30 - 18.00
  • Zaterdag: 09.30 - 15.30
  • Zondag: Gesloten