DPTELECOM Logo Transparant 1df641f2 494d 4f8e a544 4ab99a2fa452

Samsung A31 reparatie

Hieronder vindt u de Samsung A31 reparatie tarieven. Mocht u een reparatie hebben die hieronder niet is vermeld, dan kunt u een bericht sturen via de contactpagina, onder vermelding van Samsung A31 reparatie.

Indien u meerdere kuren heeft aan uw toestel(len) hanteren wij een korting i.v.m. meerdere reparaties.

ReparatieOmschrijvingTijdPrijs
Samsung s20 scherm reparatie
Samsung
scherm reparatie
(origineel)

Wie heeft zijn/haar toestel nou niet een keer laten vallen. Laat net deze val een reden zijn voor een lelijke barst in uw scherm. Wij vervangen zonder afspraak uw Samsung scherm en uw toestel ziet er weer helemaal nieuw uit.

60 minuten
€ 119
Samsung achterkant frame
Samsung
achterkant
reparatie

Wie heeft zijn/haar toestel nou niet een keer laten vallen. Laat net deze val een reden zijn voor een lelijke barst aan de achterkant van uw toestel. Wij vervangen zonder afspraak uw Samsung backcover en uw toestel ziet er weer helemaal nieuw uit.

30 minuten
€ 50
Samsung batterij reparatie
Samsung
batterij
reparatie

Werkt u batterij niet meer goed? Wij vervangen zonder afspraak uw Samsung batterij, zodat u weer optimaal bereikbaar bent.

45 minuten
€ 50
Samsung oplaad connector reparatie
Samsung
oplaadconnector
reparatie

Laad uw toestel niet meer op en heeft u al een andere oplader geprobeerd zonder positief resultaat? Of heeft u problemen met uw microfoon? De dock connector module bevat het oplaad gedeelte en een microfoon.

120 minuten
€ 50
Samsung camera reparatie
Samsung
camera
reparatie

In bezit van een prachtige Samsung een professionele camera maar de camera functioneert niet naar behoren. Last van dode pixels, vlekken of een zwarte scherm? Wij vervangen uw camera terwijl u erop kunt wachten.

45 minuten
Voor € 50/ Achter € 75
Samsung geluidsproblemen oplossen
Samsung
geluid
reparatie

Komt er geen geluid meer uit uw Samsung telefoon? Of is het geluid enorm zacht of kraakt het nogal? Dan kan het zijn dat uw oorspreker of luidspreker toe is aan vervaning of reparatie met gevolg van een zuiver en optimaal geluideffect.

45 minuten
Speaker € 50/ Microfoon € 50
Samsung Android software
Samsung
Software
problemen

Zelden maar toch komt het wel eens voor dat de Android software van uw Samsung toestel niet naar behoren functioneert. Bijvoorbeeld een update dat niet wil installeren of dat de huidige versie kuren vertoont. Wij kunnen uw toestel controleren op dit probleem.

60 minuten
€ 35
Samsung waterschade
Samsung
Waterschade

Uiteraard kunnen Samsung toestellen lichtjes tegen spatwater. Dat wil niet zeggen dat de Samsung telefoons onder water kunnen. Heeft is toestel toch te water gegaan? Zet uw toestel z.s.m. uit en kom langs voor een chemische reiniging.

180 minuten
€ 45
Samsung overige reparatie
Samsung
Overige
problemen

Staat uw probleem boven niet vermeld? Neemt u dan contact met ons op en wij zullen u helpen met het oplossen van de problemen die zich vertonen op uw Samsung telefoon.

Op aanvraag
Op aanvraag


Samsung reparatie

Onze voordelen

 • Klaar terwijl u wacht
 • De laagste prijsgarantie
 • Ruime assortiment
 • 3 tot 6 maanden coulante garantie

Specialisme in het vak

DP telecom heeft jarenlang ervaring in het repareren van Samsung. Gezien wij vanaf de Samsung S3 al Samsung smartphones repareren mogen wij gerust spreken over specialisme.

Specialisme in het vak

DP telecom heeft jarenlang ervaring in het repareren van Samsung. Gezien wij vanaf de Samsung S3 al Samsung smartphones repareren mogen wij gerust spreken over specialisme.

Openingstijden
 • Maandag: Gesloten
 • Dinsdag: 09.30 - 17.30
 • Woensdag: 09.30 - 17.30
 • Donderdag: 09.30 - 17.30
 • Vrijdag: 09.30 - 18.00
 • Zaterdag: 09.30 - 15.30
 • Zondag: Gesloten